Fotod! Milline on su lemmik «Naabrist parem» magamistuba?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Naabrist parem» kuuendas osas valmisid magamistoad. Kuldse võiduroseti said Jana ja Siim-Sten, kes üllatasid žüriid suuresti. Oma esimese punase roseti said perekond Meikarid, Kristi ja Aleksandr. Meikarid olid sellest väga löödud, eriti väike Aleksandra, kes pani kogu oma hinge ja südame kummuti renoveerimisse!  

Aeg oli ka mehed tugevalt proovile panna! Pealtnäha lihtne voodipesu vahetamine ning voodite üles tegemine ajas meestel pea sassi, eriti kui naistekari karjus ja juhendas. Tuli valida õige strateegia! 

Nalja sai Aleksandriga, kellel naisi häälekalt juhendamas lausa mitu, enesekindel Rasmuski sattus kergelt ärevusse ning lõpuks puges ise peadpidi tekikoti sisse! Selgus, et Siim-Sten on lausa professionaalne aja peale voodipesu vahetaja - vaid viie minutiga oli Siimul töö tehtud ning korter 4, Jana ja Siim-Sten, said veel ühe kuldse roseti võrra rikkamaks! 

Vaata pilte! Milline magamistuba on Sinu lemmik?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles