Ahelavariis selga vigastanud Lauri Pedaja: arst keelas mul kaheks kuuks juuksuritöö ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja sattus ahelavariisse
Lauri Pedaja sattus ahelavariisse Foto: Instagram / Kaspar Pokk

Näitleja ja juuksur Lauri Pedaja, kes vigastas 14. mail toimunud ahelavariis selga, peab vähemalt kaheks kuuks jätma juuksuritöö.

Pedaja sai PERHist välja eile hommikul kella poole kümne ajal ja ta pääses kodusele ravile.

«Olen avariist ja operatsioonist kenasti taastunud. Operatsioon oli edukas, kõik tükid pandi õigesse kohta tagasi ja kokkukasvamine käib täiel hool,» kirjutab Lauri Instagramis. 

«Suur-suur tänu noormehele, kes kutsus kiirabi ja mind rahustas, päästjatele ja kiirabile, kes mind sündmuskohal hakkasid kokku lappima. Erilised suured tänud PERHi ülimalt professionaalsele ja armsale personalile, kes tegid endast kõik, et ma taas korda saaksin,» edastab Lauri tänusõnad.

Lauri lisab, et ta on südamepõhjani liigutatud kõigi inimeste kirjadest ja huvist tema tervisliku seisundi vastu. 

«Palun vabandust oma lähedaste ja pere ees, et Teile sellise läbielamise põhjustasin. Oma kallitele salongiklientidele pean ma kahjuks teatama, et arst keelas mul vähemalt kaheks kuuks juuksuritöö ära. Nüüd pole muud, kui täiskäigul edasi täieliku paranemise poole,» selgitab Lauri. 

Lauri manitseb ka, et kui teda kuskil kohata, siis ei maksa liiga hoogsalt kallistama ja seljale patsutama tulla. «Ma olen natukene hellakene veel,» nendib ta.

Lauri Pedaja / facebook
Lauri Pedaja / facebook Foto: Facebook

Lauri avaldas varasemas postituses, et avarii tagajärjel oli tal üks selgroolüli pooleks ja mõned mõranenud, mille tõttu ta ka operatsioonil käis.

A post shared by Lauri Pedaja (@lauripedaja) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles