Hannes Võrno lubab sotsiaalmeedias: minu eksnaine saab kogu talle kuuluva osa (9)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: Mihkel Maripuu

Hannes Võrno teatas sotsiaalmeedias, et on väga kurb, et on viivitanud oma eksnaise ees «kokkuleppe mittetäieliku täitmisega».

«Olen tahtnud olla oma väga armastatud poegadele hea isa. Kasvatanud ja suunanud neid kristlike ja inimlike tõekspidamiste järgi ja püüdnud olla isamaaliseks ning patriootlikuks eeskujuks. Poisid on saanud väga hea üld-, kunsti- ja muusikahariduse. Huvi teha sporti ja väärtustada tervist. Olen tasunud kõik kulud poja õpingutega Hiinas IB koolis ja toetanud selle läbi Eesti tööjõuturgu kvalifitseeritud tulevase maksumaksja ja tubli tööinimesega,» kirjutas Võrno. 

Võrno sõnul on kirjeldamatult kurb, et Häli olukorrast rääkiv lugu ilmus moonutatult ja riivates kõigi asjassepuutuvate tundeid. «Olen väga õnnetu, et olen viivitanud oma kokkuleppe mittetäieliku täitmisega. Sestap siin see teema ka lõppeb ja Häli saab kogu talle kuuluva osa. Nii nagu olen toetanud tänaseni, toetan oma poegi ka edaspidi.»

Laupäeval ilmus ajalehes LP intervjuu Hannes Võrno endise abikaasa Häli Veskaruga. Samal õhtul tegi Võrno Facebooki postituse, milles tegi maha laupäevalehe ajakirjanikku. Nüüdseks on see postitus tema ajajoonelt kadunud.

Kommentaarid (9)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles