Galerii: Mammu Couture esitles ülinaiselikku kollektsiooni

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jõhvi balletifestival toimus juba kümnendat korda ja kolmel korral on kõrvalprogrammi liidetud erinevate disainerite moeshowd.

Mammu Couture kattis seekord catwalk’i pastelse lillemerega. Kollektsioon, mis keskendub seelikutele ja kleitidele, on kaunistatud luksuslike lilletikanditega ning loodud eeskätt just pidulike sündmuste tarbeks. Kollektsioonist ei puudu ka kohevad seelikud, mis on saanud Mammu Couture'i nn signature look’iks.

Värvigammalt olid domineerimas pastelsed toonid. Elegantsetele naistele suunatud rõivakollektsioon on saanud inspiratsiooni eelmiste sajandite naiselikest ideaalidest ning klassikalisest ilust ajaloolises võtmes.

Mammu ise ütleb oma uue kollektsiooni kohta: «Iga naine vajab tähelepanu! Ma tahan kõigile näidata, et kui kleit on tehtud sinu keha järgi ning lõige istub ideaalselt, võib naine kaaluda kas või sada kilo ja ikkagi suurepärane välja näha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles