Ümar argpüksi jutt? Hannes Võrno andis pärast eksnaise paljastavat intervjuud märku sotsiaalmeedias (30)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: TV3

Hannes Võrno, kelle eksnaine ja laste ema Häli Veskaru avaldas EPL-le antud intervjuus, et kooselu mehega oli kui miiniväli, mis iga hetk plahvatada võis, andis nüüd esimese avaliku kommentaari. 

Võrno Eesti Päevalehe Laupäevalehele kommentaari ei andnud – ei vastanud telefonile ega meilidele –, kuid avaldas nüüd arvamust oma Facebooki lehel.

Ta kirjutas järgmist: «Võtad alandlikult argpüksi antud seeklid ja laulad ta soovilugu. Tuled mind ründama kattes end mu lähedastest kilbiga. Nagu oopiumiuimas Taliban. Nagu näkku naeratav küüditaja, kes võõras kodus saamahimuralt kilavate silmadega ringi vahib. See pole sul esimene kord. Jälgim, mida Jaak Joala mälestuse labastamiseks teha, oli samuti sinu «intervjuu». Pohmellis ja pundunud silmadega «avameelsus» milline oli Jaak isana. Seegi oli sinu meelest ajakirjandus. Lood meestest, kelle nimi su lehte müüb kuid kes ei vasta ega kommenteeri su följetone. Nad on kas lahkunud või ei lasku nii madalale ja elavad siiski austusega oma armsate vastu sinu kiuste edasi. Eesti eest!»

Viimsi suures eramus uue kaaslase Cordeelia Viikbergiga elav saatejuht ja meediategelane Võrno, kel garaažis maastur ja tsikkel, ei ole leidnud erilist võimalust oma poegade pidevaks toetamiseks ega eksnaisele võla maksmiseks. Sellegipoolest leiab ta sotsiaalmeedias, et just tema on kannatanu. 

Võrno eksnaise ja ühiste poegade elu on täna küll igapäevane ellujäämiskursus ahiküttega üürikorteris, kuid üldine olu on rahumeelsem, kui kõik need pikad aastad tuntud mehe kõrval.

Elu24 reporter helistas Hannes Võrnole ja palus kommentaari viimastel päevadel ilmunud lugudele.

Võrno vastus oli: «Ei, nendest lugudest ei räägi Elu24 ega kellegi teisega. Jõudu tööle. Valetage rohkem» ja ta katkestas kõne.

Loe lisaks: Eksnaine paljastas Hannes Võrno tumedama poole: kooselu oli väljakannatamatu

Kommentaarid (30)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles