Seksikas blogija Paljas Porgand teab, kuidas leida see ÕIGE!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Paljas Porgand

Merilin Taimre aka Paljas Porgand jagab oma värskes blogis näpunäiteid, kuidas leida endale tõeline kaaslane.

Laulja Uku Suviste kuum «südamedaam» tunnistab, et ei ole kunagi pooldanud kaaslase «otsimist». Küll aga julgeb ta arvata, et kõigile on olemas see KEEGI, kes jalust rabab!

Uku Suviste ja Merilin «Paljas Porgand» Taimre
Uku Suviste ja Merilin «Paljas Porgand» Taimre Foto: Instagram

Paljas Porgand kirjutab blogis, et tema nõudmised on olnud partneri osas kõrged:

«Isegi, kui me deitides teadlikult ehk ei mõtle teatud omadustele või asjadele, mida sooviksime näha oma kaaslase juures, siis alateadvuses me siiski seame mingi läve, mida too peaks ületama, et meile sobida. Kel on see väga spetsiifiline ja leiab harva endale sobivat partnerit. Kel see pea puudub ja leiab end armumas liiga kiiresti. Mina olen kuulunud sinna spetsiifilisema eelistuse poole».

Aga kuidas leida siiski see õige. Siin toob staarblogija välja need kriteeriumid, mis peaksid olema ühel heal partneril:

  • viisakus – avab uksi, tervitab, tänab, ei ropenda, abistab.
  • huumor – ei võta elu liiga tõsiselt, oskab end vabaks lasta, kannatab mu idiootset naeru ja naerab minuga kaasa, on hea huumorisoonega.
  • mehelikkus – kehahoiak, treenitus, astub enda ja minu eest välja, jõulisus. Lisaks peab mees olema kogenum ja teadlikum kui mina ehk poisikestega ei tee ma midagi enam ära.
  • pühendumus – pühendab end mulle ja ISEENDALE. Mees ei tohi unustada suhtes ennast ja peab oma unistusi taga ajama ja elueesmärke saavutama suurima sihikindlusega.
  • seksuaalsus – noh, mees peab olema ikka kirglik, tahtma rohkelt seksida ja tundma tugevat tõmmet ka minu vastu, hehe!
  • ausus – valetamist ma ei salli silma otsaski. Valus tõde on parem kui magus vale.
  • antirutiinsus – mulle ei sobi kuidagi kui kaaslane on 8-17 tööinimene, tahab süüa alati samu asju, käia samades kohtades ja elada rutiinset elu. Ma armastan eksprompt väljasõite, tegevusi, ootamatuid lähenemisi ja põnevust.
  • välimus – ja no kui kõigele ülalolevale on antud veel hea välimus, siis “kallis, ma olen sinu!”

Loe lähemalt kaaslase leidmisest Paljas Porgand blogist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles