Robert Rool: korraga kolme noore inimese laip paneb igaühe mõtlema!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rool
Robert Rool Foto: Elu24

Täna jõuab Kanal 2-e ekraanile politseisaate «Krimi» 600. osa. Selle saatejuht Robert Rool on aastate jooksul näinud palju šokeerivat, aga ka huumoriklassikasse kuuluvat. 

«Saatesse sattujate seas on rekordimeheks läbi aegade Hendrik, kes aasta jooksul lausa viiel korral oma «mehetegudega» saatesse end sisse kirjutas. Küll murdis ta sisse Solarise kaubanduskeskusesse, küll peksis oma õpetajat. Klassikavaramusse kuulub nii mõnigi politseisaate osaleja poolt lendu lastud laused nagu näiteks: «Panen sulle kannaga näkku!» ja «Ma olin paugu otsas, kui puu käis».

Kõik lood ei ole aga nii proosalised ja traagilisi hetki kajastav saatejuht on nii mõnigi kord sunnitud oma elu üle järgi mõtlema. «Kolme noore inimese laiba nägemine paneb igaühe oma elu peale mõtlema,» ütleb viiendat aastat saatejuhina töötav Robert Rool ja lisab, et saade peegeldab paljuski meie ühiskonna nõrku kohti. «Eks ikka alkohol on enamike eestlaste probleemide taga!»

Oma juubelisaates lubab Rool jätkuvalt põnevust üleval hoida ja tuua televaatajateni viimastel päevadel kirgi kütva teema põlema süüdatud autode teemal. Saate «Krimi» 600.saade jõuab Kanal 2 ekraanile täna õhtul kell 21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles