Naine, kas oled nõus seistes pissima?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tee oma elu kergemaks, hügieenilisemaks ning väheke šokiteraapiat kaaskodanikele ei ole ka kunagi liiast - kasuta P-mate`i
Tee oma elu kergemaks, hügieenilisemaks ning väheke šokiteraapiat kaaskodanikele ei ole ka kunagi liiast - kasuta P-mate`i Foto: team.rizalt.ee

Revolutsioonile P-mate on papist valmistatud aplikaator, mis aitab naistel seistes pissida. Naine, Sinu mure on murtud, sest võid nüüd ignoreerida naiste tualettruumide uste taga vingerdavaid tohutuid järjekordi ning tormata ilma valehäbita meeste WCsse ning oma häda lahendada kiirelt pissuaari.

Kas Sina, armas Elu24 lugeja, oleksid nõus seda katsetama ning oma kogemustest meile hiljem ka pajatama?

Kuidas saab P-mate Sind aidata ehk kus seda veel proovida?

Näiteks kohtab ebahügieenilisi tualette ööklubides, bussijaamades, vabaõhukontserditel ja mujal.

Või kui oled parasjagu näiteks mõnel väljasõidul ega soovi lihtsalt tundmatusse nõgesepõõsasse maanduda või sääseparve saagiks langeda; oled reisinud eksootilisele maale, kus tualetid on ilma usteta ning järjekorras vaatavad Sulle otsa korraga nii mehed kui naised; oled paadisõidul, kus meestel käib enese kergendamine väga lihtsalt, kuid Sina ootad kannatamatult maabumist.

Selliseid olukorrakirjeldusi võib jätkata ja kui mõtlema hakata, siis pole neid sugugi vähe. Kindlasti on P-mate asendamatu ka lapseootel naistele, kes peavad igal kuul arstile viima uriiniproovi, mille võtmine muutub kõhu kasvades üha ebamugavamaks.
 

Kiirelt ja lihtsasti kokkuvolditav toode on oma olemuselt äärmiselt diskreetne, mahtudes kas või pükste tagataskusse. See on ühekordselt kasutatav ja seega igati hügieeniline. Vähemoluline pole ka fakt, et toode on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest.
 

Kuidas P-mate’i kasutada? Aga palun, vaadake vidolõiku saatest, kus leiutaja isiklikult teeb demonstratsioonpissimise!

Rohkem informatsiooni toote ja selle kasutamise kohta leiad ka P-mate’i kodulehelt SIIT.

Ole julge ja kirjuta meile toimetus@elu24.ee, kui oled valmis pissiaplikaatorit katsetama ja sellest hiljem teistelegi ilma valehäbita pajatama!

Märksõnaks pane P-mate ning lisa kindlasti enda nimi (eesnimest piisab) ja kontaktid, et saaksime Sinuga ühendust võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles