Eve Kivi: lahkus Hollywoodi kuninganna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Kivi
Eve Kivi Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Armastatud filmidiiva Eve Kivi meenutab Elizabeth Taylorit kui väga glamuurset ja peolembelist näitlejatari, keda on aastakümneid Hollywoodi kuningannaks tituleeritud.


«Tegin Kanal 2 algusaastatel koos Merike Veskusega Liz Taylorist kaks pikka saadet ja tean temast üleüldiselt ilmselt rohkem kui tavalised kinokülastajad,» rääkis Kivi.

«Olen Liziga isiklikult kohtunud, kaks või kolm korda kõrvuti seisnud. Näitlejatari ja tema mehe Eddie Fisheriga. See oli Moskvas 70ndatel. Teise mehe Richard Burtoniga oleme isegi Moskva pressibaaris koos istunud, kui mees saabus sinna oma filmi esilinastusele. Sel hetkel olid nad lahus või tegelikult ei olnud veel uuesti abiellunud,» meenutas Kivi.

Lisaks teadis näitlejatar rääkida Taylorist kui mölluinimesest. «Mõlemad mehega olid väga alkoholilembesed. Ta oli väga helge käega selline. Samas võttis kõike väga hinge ja tarbis alkoholi nii südamevalust kui rõõmuhetkedel. Liz oli Michael Jacksoniga väga hea sõber, ilmselt mõjus talle ka see hoop väga rängalt. Väga kahju. Oleks võinud ju ikka veel elada, raha ja võimu ja kõike ju oli ning oleks siis veel elujõulinegi,» ütles Kivi ja lisas, et Liz nägi alati hea ja hoolitsetud välja ning ilmselt oleks silmad ette teinud nii mõnelegi 50aastasele.

«Päris võõrad me polnud, ikka tervitasime. Mäletan, et olin tookord kõrval, kui Lizil üks kleidiskandaal oli. Ta oli endale New Yorkist kleidi ostnud ja teatas, et tegu on ainueksemplariga. Samale üritusele ilmus aga Roomast ostetud sama kleidiga näitlejatar Gina Lollobrigida. Ainus vahe oli siidivööde värvis – Lizil oli punane ja Ginal sinine,» rääkis Eve Kivi sellest lõbusast seigast ja meenutas, et Taylor oli oma emotsionaalsuse juures lausa nutma puhkenud, kui Lollobrigida oli lihtsalt veidi ehmunud.
«Liz oli väga glamuurne, reisis tihti lausa kuue suure gobeläänkohvriga, mis nägid välja nagu kapid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles