Nikolai Bentsler pääses tänu näitlemisele kuritegelikust teest: mul vedas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auhinnatud ühel pildil: vasakult meeskõrvalosa laureaat Nikolai Bentsler, naiskõrvalosa laureaat Mari Abel, parim meesnäitleja Märt Avandi,parim lavastaja Hendrik Toompere jr., parim kunstnik Liina Keevallik ja parim naisnäitleja Riina Maidre
Auhinnatud ühel pildil: vasakult meeskõrvalosa laureaat Nikolai Bentsler, naiskõrvalosa laureaat Mari Abel, parim meesnäitleja Märt Avandi,parim lavastaja Hendrik Toompere jr., parim kunstnik Liina Keevallik ja parim naisnäitleja Riina Maidre Foto: Marko Saarm / Sakala

Äsja Eesti parimaks meeskõrvalosatäitjaks nimetatud Nikolai Bentsler tunnistas, et tema näitlejatee ei ole möödunud lihtsalt.

Bentsleri näitlejatee algas juba 2001. aastal filmis «Lilya 4-Ever», vahendab Menu.

«See film andis mulle võimaluse, et mitte minna sellele teele, mis oli mulle ette kirjutatud. See oli pärast 1990ndaid ja poistele meeldis siis gängster olla,» rääkis Lasnamäel üles kasvanud Bentsler, kes usub, et oleks võinud vabalt kuritegelikule teele sattuda.

«Mul vedas. Ma nägin midagi teisel pool,» ütles Bentsler saates «Hommik Anuga».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles