Varas tõi tenniselegendilt näpatud karikad tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pete Sampras
Pete Sampras Foto: SCANPIX

Mullu varguse ohvriks langenud ja mitmetest karjääri jooksul võidetud karikatest ilma jäänud tenniselegend Pete Sampras sai oma autasud tagasi – varas tõi need ise ära!

Karjääri jooksul 14 suure slämmi turniiri võitnud ameeriklane remontis oma kodu ja hoidis seetõttu vara laoruumis, mullu novembris avastas, et sealt oli varastatud 64 turniiri võidukarikad ning 24 turniiri finalistiauhinnad, olümpiasõrmus, seitse ESPY auhinda ning kuus karikat, mille ta sai ATP-lt, kuna lõpetas aastatel 1993-1998 hooaja edetabeli esinumbrina, vahendab Eurosport.

Suure slämmi karikatest langes varguse ohvriks aga vaid üks.

Sampras sai karikad tagasi tänu oma advokaadile Anthony Salernole ning eradetektiivile, kes leidsid varga üles ja sõlmisid tema advokaadiga mõlemaid pooli rahuldanud kokkuleppe – varas viis Sampraselt näpatud karikad ja muud autasud ühte Los Angelese haiglasse, vastutasuks saab ta alles jätta kõik muud Sampraselt varastatud esemed ehk siis peamiselt tennisisti majast pärit mööbli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles