Fännid on segaduses: Helen Adamson on lapseootel?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson ajas fännid pöördesse
Helen Adamson ajas fännid pöördesse Foto: Instagram/ Helen Adamson

Lauljatar Helen Adamson ajas fännid pöördesse! Nimelt paistab tema viimati postitatud vannitoa-selfie'l korralik kõhukene.

1. aprillil postitas kodumaine lauljanna Instagrami selfie, kus punnitab tema kõhukene ning jättis pildile pealkirja panemata, ajades fännid elevusse, et tegemist on kauni beebiootuse pildiga.

Mõni hetk hiljem otsustas naine tõe paljastada ning teatas, et tegemist on aprillinaljaga: «Oi armsad te olete nii toetavad ja nunnud - ärge mu peale liiga kaua pahased olge, et ma teile väikese aprillivimka viskasin. Veidi nalja ja viperusi kulub muidu tõsisesse ellu ära,» teatas kaunitar lõpuks. Siiski on mõningad fännid endiselt segaduses ja soovivad naisele sotsiaalmeedias õnne.

Kõhuke on staaril aga korralik ning paistab, et väike kõhulihaste trenn tuleks kasuks. Ja jääme ka beebiuudiseid ootama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles