Jaagup Kreem hakkas bändi tegema selleks, et naisi saada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terminaator ja Jaagup Kreem hullutasid rahvast täispika livega Klubis Teater!
Terminaator ja Jaagup Kreem hullutasid rahvast täispika livega Klubis Teater! Foto: Jaan Nikker

«Sõidud Taukariga» saate külaliseks oli seekord legendaarse bändi Terminaator «põhimees» Jaagup Kreem. Sagedused keerati terminaatorilainele ja autos läks lahti korralik rokipidu.

Jaagup rääkis loo sellest, kuidas sündis Terminaatori legendaarne lugu «Karmen». «Selle loo idee sain Eesti, minu absoluutse lemmikmodelli, Karmen Kassi pealt,» rääkis Jaagup. «Me sattusime tulema koos, ühe lennukiga, USA-st ja lennuk jäi hiljaks. Öises lennujaamas saime tuttavaks. Täielik loll, nagu ma olin, küsisin, kas ta on mannekeen, mille peale sain vastuseks, et ei, olen supermodell. Lennujaamas oli suur, maast laeni Lancome'i pilt, kus Karmen oli peal – pidin häbi pärast maa alla vajuma».

Karl-Erik uuris, kas vastab tõele, et Jaagup hakkas bändi tegema selleks, et naisi saada. «Hea on muidugi sellise kahemeetrise kõrval rääkida, aga ma olin väikesena suhteliselt lühikest kasvu. Mul oli aga samuti tähelepanu vaja ja nii see läks», tunnistas Jaagup.

Autosõit kulmineerus kelgumäel. Erilist kelguilma küll polnud, aga kuna Jaagup kelgutas viimati 11 aastat tagasi, kutsus Karl-Erik ta ka kelgule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles