Galerii: Ansambel Púr Múdd albumi minimalistlik ja futuristlik esitluskontsert Kultuurikatlas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevadeks plaati lubanud duo on välja töötanud futurisliku lahenduse. Nimelt on noormehed hüljanud CD albumi formaadi ja selle asemel ilmuvad bändi lood USB-albumil. 

Nende endi sõnul tuleb album ikkagi käegakatsutav ja kuulajale tuttava CD-albumi suuruse ja kujuga ning välja näeb see nagu väike kolmemõõtmeline maal.

Albumi peal kuuleb lisaks tuttavatele lugudele ka palju uut muusikat. Bändi endi sõnul on nende stiil veidi arenenud ja lisaks agressiivsetele biitidele kuuleb plaadil ka pehmemat elektroonilist muusikat. Noormehed ise nimetavad enda stiili elektrooniliseks alternatiivseks pop'iks.

Foto: Raul Mee/Mollusk Media

22. märtsi õhtul toimuski Kultuurikatlas plaadiesitluskontsert. Valge lava ja eriefektide abil sündis minimalistlik ja futuristlik atmosfäär. 

Kontserti soojendas Ariadne. Viimsi koolist pärit ja lavalist kogemust Eesti Laulu erinevates voorudes harjutanud artist sobis lavale imehästi.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles