Kevad tuleb Türile tantsu ja tralliga

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Türil algab kevade vastuvõtt pidustustega pühapäeva keskpäeval, mil esmalt on võimalus kogu perega minna Türi kultuurimajja kinno vaatama animafilmi «Printsess ja konn».


Veel mahub tänasesse päeva kontsert ja tantsupidu, kus linnale antakse üle kevadpealinna valitsemisõigused. Kevadpealinna perioodi 21. märtsist- 22. juunini jagub üle 30 ettevõtmise. Nende seas on mitmed näitused, kontserdid, laulu- ja spordivõistlused, laadad, festivalid ja konkursid. Kevadhooaeg lõpetatakse pööripäevapeoga Türi lauluväljakul. Täpsemalt kevadpealinna üritustest loe siit! (JT)

KEVADPEALINN
• Pööripäevakontsert «Kevadet oodates» algab Türi kultuurimajas kell 17. Esineb kammerkoor Collegium Musicale Tallinnast.
• Kell 20 algab pidu koos ansambliga Apelsin. Peol annavad Tallinn ja talvepealinn Otepää valitsemisõigused üle kevadpealinnale Türile.
• Astronoomilise kevade saabumise hetkel öösel kell 1.21 tervitatakse Kesklinna pargis kevadet. Lendu lastakse taevalaternaid, tuleb tuleskulptuuride sõu ja ilutulestik.
• Esmaspäeva hommikul laulavad Kesklinna pargis linnud ja kevadpealinna maskott Murumoor soovib türilastele kena kevadet.
• Kell 16 algab linnas sõpruskondade seiklusmäng, mida korraldab Türi noortekeskus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles