Palju õnne! Radari 100. saade purustas senised vaatajarekordid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Radari» tiim.
«Radari» tiim. Foto: Kanal 2

Möödunud nädalal tõmbas enim vaatajaid telerite ette Kanal 2 telemagasin Radar, mille 100. saadet jälgis keskmiselt 183 000 inimest.  Edukalt startis ka Kanal 2 kogupereshow «Väikesed hiiglased» - laste talendisaatele elas pühapäeval kaasa 169 000 televaatajat!

Kantar Emor Teleauditooriumi mõõdikuuringu kohaselt kogus Radar keskmiselt 183 000 vaatajat ja edestas taas ETV «Pealtnägijat». Kokku jälgis 14. märtsil eetris olnud Radari juubelisaadet tervelt 286 000 vaatajat. Rootsi pagulasteemadele keskendunud Radar purustas ka kõik telemagasini senised vaatajanumbrid tõustes vaadatuimaks saateks Radari ajaloos.

Foto: Erlend Štaub

Kanal 2 kevadise suursaate «Väikeste hiiglaste» stardiga pühapäeval on kevadine telehooaeg täies tempos käima läinud ja vaatajad oma lemmikud üles leidnud.

Emori möödunud nädala teletopi esikümnest leiab kokku seitse Kanal 2 ja kolm ETV saadet. Teisel kohal oli ETV «Pealtnägija» 171 000 vaatajaga, kolmandale kohale tõusis uus üllataja «Väikesed hiiglased» 169 000 vaatajaga.

Foto: Arno Mikkor

Kanal 2 saadetest paelusid vaatajaid Eesti menukaim telesari «Pilvede all», Tuuli Roosma pereseiklus «Meie aasta Austraalias», Teet Margna ja Kristjan Jõekalda juhitud «Nädalalõpp Kanal 2ga», telemäng «Kuldvillak» ja heategevussaade «Kodutunne».

Laiendades Kantar Emor Teleauditooriumi uuringut nädala 20 vaadatuimale saatele leiab sealt kokku 13 Kanal 2 saadet, kuus ETV ja ühe TV 3 eetris olnud saate.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles