Harmooniline duo: prints William ja hertsoginna Catherine Pariisis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kas paradiisis sajab vihma? Vastus on ei! Prints William ja hertsoginna Catherine mõjusid Pariisi külastades täpselt samasuguse harmoonilise duona nagu alati.

Prints William oli Pariisis esimesel ametlikul visiidil peale seda kui tema ema printsess Diana armastuse pealinnas 1997. aastal õnnetult hukkus.

William väisas Pariisi oma abikaasa hertsoginna Catherine'iga ning tegemist ei olnud mitte puhkusreisi, vaid esindusvisiidiga. Kohtuti nii Prantsusmaa presidendi François Hollande'iga, külastati Eiffeli torni ning tervitati kuningliku paariga kohtuma tulnud inimesi, samuti uudistati Musée d'Orsay'd ning elati kaasa ragbi matšile Prantsusmaa Wales'i vastu.

Abikaasade kohal ei tundunud visiidi ajal mitte ühtegi murepilve olevat. Nädala jooksul avaldas briti kõmupress küll mitmeid seikasid printsi rajust suusareisist, kuid tundub, et Catherine'i näol on tegemist mõistliku abikaasaga, keda taolised skandaalid ei kõiguta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles