Kevade kõige erilisem teleshow «Väikesed hiiglased» stardib Kanal 2s juba sel pühapäeval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Väikesed hiiglased»
«Väikesed hiiglased» Foto: Erlend Štaub

Andekad Eesti lapsed, uskumatud etteasted, kuulsad kohtunikud ja tuntud meelelahutajad –  sel pühapäeval kell 19:35 jõuab Kanal 2e ekraanile energiast pakatav talendisaade «Väikesed hiiglased»!

Pühapäeval startivas teleshows astuvad esimest korda suurele lavale andekad Eesti lapsed, kes läbinud tiheda eelvoorude sõela ja on valmis nüüd oma esimeseks etteasteks. Kokku on «Väikeste hiiglaste» avasaatesse jõudnud mitukümmend 4-12aastast last, kes esitavad maailmakuulsaid hitte, üllatavad keeruliste tantsukavadega ja ajavad oma naljakate juttudega silmad märjaks nii kohtunikel, stuudiopublikul kui ka saatejuhil.

Väikeste superstaaride etteasteid hindab žürii koosseisus Evelin Võigemast, Ott Lepland ja Jüri Nael, kel seisab ees keeruline väljakutse otsustada saate edasine kulg - kes lastest jätkab saates ja kes mitte. Kohe avasaates selguvad kaks võistkonda, keda näeb «Väikestes hiiglastes» ka edaspidi. Lastele on pöialt hoidmas kuulsad meelelahutajad Juss Haasma, Daniel Levi Viinalass, Eda-Ines Etti, Hanna-Liina Võsa ja Koit Toome.

Säravat kogupereshowd juhib näitleja Tambet Tuisk, kes toetab väikeseid talente hea sõnaga ja vajadusel kutsub ka kohtunikke korrale. Kuigi «Väikeste hiiglaste» superstaarideks on lapsed, on tegemist kogu pere haarava talendishowga, mis pakub elamusi ja inspiratsiooni sõltumata vanusest. Viimast kinnitab ka Tambet Tuisk öeldes, et kindlasti kanduvad saates osalevate väikeste poiste ja tüdrukute suured teod edasi ka täiskasvanutele.

«Väikesed hiiglased» stardib Kanal 2 ekraanil sel pühapäeval kell 19:35!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles