Näitleja Ben Affleck avalikustas võitluse alkoholismiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Garner, Ben Affleck
Jennifer Garner, Ben Affleck Foto: SCANPIX

Näitleja Ben Affleck avalikustas, et tal on olnud probleeme alkoholi kuritarvitamisega.

44-aastane Oscari-võitjast näitleja ja lavastaja tunnistas Facebooki postituses, et käis hiljuti alkoholisõltuvuse tõttu võõrutusravil. Affleck tänas kirjas oma abikaasat Jennifer Garnerit. Paar läks lahku 2015. aasta suvel, kuid viimatiste kõlakate kohaselt on nad ära leppinud.

«Lõpetasin alkoholisõltuvuse ravi. See on asi, millega olen pidanud tegelema minevikus ja mille vastu võitlen edaspidi. Ma tahan elada elu täiel rinnal ja olla parim isa. Tahan, et mu lapsed teaksid, et abi küsimises pole midagi häbiväärset ning tahan olla jõuallikaks inimestele, kes otsivad abi, kuid kardavad esimest sammu teha,» sõnas Affleck.

«Mul on vedanud, et mul on mu perekonna ja sõprade armastus, nende seas kaaslapsevanem Jen, kes on mind toetanud ja meie laste eest hoolitsenud ajal, mil oma eesmärgi poole püüdlesin,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles