Milline rõõm! Jennifer Lopez peab kaksikutest poja ning tütre üheksandat sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez Foto: Instagram

Jennifer Lopezi ning Marc Anthony lapsed, kaksikud Max ja Emme, pidasid 22. veebruaril üheksandat sünnipäeva.

Sel puhul postitas uhke ema Jennifer Instagrami armsa fotokollaaži ning lisas juurde teksti:

«Emme ja Maximilian. Ma ei suuda uskuda, et see oli üheksa aastat tagasi, mil Jumal usaldas mulle minu elu suurima õnnistuse. Ta saatis minu ellu imeilusad kaksikud, mu lapsed, minu armastus ja elu kahes väikeses inimeses. Tundsin teiega sidet, soovi teid kaitsta, end emotsioonidest ülekülvatuna ning maailma kõige õnnelikuma naisena esimesest silmapilgust. Ma olen nii tundnud absoluutselt iga päev. Te teete ming iga päev, igal momendil uhkeks! Teie olete need kaks eredalt põlevat tulukest, kes muudavad maailma nii minu kui igaühe jaoks, kes teiega kotunud on, paremaks paigaks. Aitäh, Issand Jumal, et valisid mind emaks Maxile ning Emme'ile. Sõna ARMASTUS ei ole piisav väljendamaks seda, mida tunnen kui teie peale mõtlen. Palju õnne mu armsad kookospähklid! Emme armastab teid nii kuramuse palju!!!».

Tõeliselt armas pühendus! Huvitav ainult, kas üheksa-aastased Emme ja Max Instagramis ka ema postitusi lugemas käivad?

Emme and Maximilian...I cant believe its 9 years ago today that God entrusted me with the biggest blessings of my life... he finally sent me my beautiful twins, my babies, my love and life in two lil human beings. I immediately felt bonded, protective, overwhelmed with emotion and like the luckiest woman on this earth. And Ive felt that way everyday since. You make me proud every single moment of every single day! You are two shining lights that make this world a better more beautiful place for me and everyone who is lucky enough to know you...Thank you Lord for choosing me to be Max and Emme's mom. The word LOVE is not enough for how my heart and soul feel when I think of you... Happy Happy Birthday my lil coconuts!!! Mama loves you so damn much!!!

Ein Beitrag geteilt von Jennifer Lopez (@jlo) am

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles