Kümnenda MM-kulla võitnud Neuner pidutses hommikuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magdalena Neuner
Magdalena Neuner Foto: SCANPIX

Eile Venemaal Lääne-Siberis Hantõ-Mansiiskis lõppenud laskesuusatamise maailmameistrivõistlustelt kolm kuldmedalit ja kaks hõbedat võitnud sakslanna Magdalena Neuner pidutses koos teiste laskesuusatajatega varajaste hommikutundideni.

Tänu nädalavahetusel võidetud kahele kuldmedalile sai 24-aastasest Neunerist läbi aegade edukaim naislaskesuusataja – ühelgi teisel naisel pole maailmameistrivõistlustelt ette näidata kümmet kuldmedalit, seni oli edukaim kaheksakordne maailmameister Uschi Disl.

Mäletatavasti sai Neuner eile hakkama tõeliselt imelise sõiduga, kindlustades Saksamaa naiskonnale teatesõidus võidu. Pärast seda ei lahkunud naeratus hetkekski Neuneri näolt.

«Nüüd on aeg pidutseda!» teatas ta pärast autasustamist.

Naiskonnakaaslased Miriam Gössner, Andrea Henkel ja Tina Bachmann ei lasknud seda endale mitu korda öelda ja asusid ennast üles lööma. «Oleme kaks õhtut järjest moedemonstratsioone teinud, seega kõik teavad täpselt, mis selga tuleb panna,» muigas 20-aastane Gössner.

«Mul erilist valikut pole, mul on siin ainult üks kaasas,» lisas Neuner naerdes.

Pärast MMi ametlikku lõputseremooniat viidi laskesuusatajad kohalikku bowlingu keskusesse peole, kus sportlased laulsid ja tantsisid varajaste hommikutundideni.

Nii Neuner kui ka Gössner olid tantsupõrandal üsna sagedased külalised, peamiselt keerutati jalga Norra kuldsete poiste, MMil kolm kuldmedalit ja kaks pronksi võitnud 22-aastase Tarjei Bø ning kaks kulda ja ühe hõbeda võitnud Emil Hegle Svendseniga.

«Täiesti hullumeelne pidu,» tunnistas Neuner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles