Nirvana eksmänedžer püüdis Cobaini võõrutusravile saata

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurt Cobain
Kurt Cobain Foto: Chris Connor / WENN
Rokkbändi Nirvana endine mänedžer Danny Goldberg väidab, et soovitas mõned kuud enne seda, kui ansambli solist Kurt Cobain enesetapu sooritas, tal korduvalt võõrutusravile minna, kuid muusik keeldus.

Goldbergi sõnul üritas ta Cobaini allakäiku igati takistada, kuid isegi arstide sekkumine ei aidanud rokkaril narkosõltuvusest vabaneda, kirjutab Femalefirst.

«Katsetasime erinevaid terapeute ja arste ning ma mäletan, et sekkusin vähemalt kaks korda ta ellu, püüdes teda võõrutusravile saata,» rääkis Nirvana eksmänedžer.

«Tema enesehävitamise pärast piinlemine oli valus kogemus,» lisas Goldberg.

Ometi kinnitas mees, et Cobaini hingevalu ei muutnud teda kunagi teiste suhtes agressiivseks ning muusik jäi kuni lõpuni meeldivaks inimeseks.

«Nirvana mänedžer oli lihtne olla,» sõnas Goldberg. «Kogu Kurti negatiivsus oli suunatud ta enda, mitte teda ümbritsenud inimeste vastu. Väga suures ahastuses olles võis tal vihapurskeid esineda, aga üldjoontes oli ta uskumatult kena kutt.»

Goldbergi sõnul annab ta peagi välja mälestusteraamatu «Bumping into geniuses», mis räägib Nirvanaga töötades saadud kogemustest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles