Kristina Viirpalu kritiseerib tänavamoodi: hinnad ja kõik on... Ei kannata isegi kommentaare

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Viirpalu
Kristina Viirpalu Foto: ERR

«Ringvaate» saatejuht Marko Reikop uuris New Yorgi moenädalal oma loomingut näidanud disainer Kristina Viirpalult, mis on mood. 

«Kui vanasti öeldi, et hall on moes või miniseelik on moes, siis tänapäeval enam niimoodi öelda ei saa. Moedisainer disainib riideid, aga kui tähtsat rolli mood seal mängib?» uuris Reikop.

«Oi, aga moodi on nii palju erinevat!» ohkas Viirpalu. «See mood, mis on tänaval, ei ole kõige ilusam. Tegelikult  toodetakse ikka väga palju ebakvaliteetseid asju väga ebakvaliteteetsete lõigete baasil. Hinnad ja kõik on... Ei kannata isegi kommentaare.»

Viirpalu sõnul on tema eesmärk moedisainerina teistsugune.

«Minu kontseptsioon on teha naisi ilusamaks, mitte koledamaks. Ja kanda edasi meie kohalikku kultuuri modernsel kujul,» seletas ta.

Viirpalu sõnul läks tema kollektsiooni esitlus New Yorgi moenädalal igati korda.

«Positiivne oli see, et ma sain kõige suurema ovatsiooni osaliseks. Mõned naised tulid juurde, pisar silmas, ja ütlesid, et nad on väga palju kollektsioone näinud ja see on suurepärane, mida ma teen. See annab jõudu,» rääkis Viirpalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles