Monica Lewinsky ei ole Bill Clintonit unustanud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monica Lewinsky
Monica Lewinsky Foto: Wikipedia.org

USAs 15 aastat tagasi suure skandaali tekitanud Monica Lewinsky olevat endiselt kunagisest presidendist Bill Clintonist sisse võetud ega ole suutnud teda unustada.

37-aastase Lewinsky sõprade sõnade kohaselt ei taha naine abielluda, kuna ta unistab ikka Clintonist, kirjutab Daily Mail.

Psühholoogiharidusega naisel on oma firma, ta on olnud televisioonis tõsielusarja juht ning elanud mõnda aega välismaal.

«Monica ei suuda Billi unustada ja loodab, et saab mehega kunagi uuesti kokku. Monica on meile öelnud, et mitte ükski teine mees ei suudaks teda õnnelikuks teha,» sõnasid sõbrad.

Lewinsky elus on olnud mehi, kuid suhted nendega on jäänud lühiajaliseks.

Lewinsky oli 22-aastane kui ta 1995. aasta suvel Valges Majas praktikandina töötas.

Tal tekkis tollase presidendi Bill Clintoniga suhe. President eitas alguses seda, kuid hiljem tunnistas üles ja palus avalikult vabandust.

Monica Lewinsky sai 2006. aastal Londoni majanduskoolist magistrikraadi sotsiaalpsühholoogias. Ta elab praegu Los Angeleses ja on psühholoog.

Väidetavalt on Lewinsky alles hoidnud ka oma kuulsaks saanud sinise kleidi, mille on presidendi spermaplekk.

2004. aastal avaldas Lewinsky raamatu «My Life», milles kirjutab, et tema ja presidendi suhe ei olnud lihtsalt juhuslik kirg, vaid nad olid hingesugulased.

Bill Clinton paljastas hiljem, et suhe Lewinskyga tõi temas esile psühholoogiliselt negatiivse poole ning abikaasa Hillary Clintoni poolt kehtestatud ajutise sissepääsukeelu Valge Maja magamistuppa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles