Mallukas: poisid jäävad poisteks, aga tüdrukutest kasvavad kibestunud vanamutid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
25. novembril toimus Neitsitorni kohvikus mõrvamüsteerium. Mariann Kaasik (Mallukas)
25. novembril toimus Neitsitorni kohvikus mõrvamüsteerium. Mariann Kaasik (Mallukas) Foto: Kingitus.ee

Staarblogia ja meeletu koduperenaine imestab oma viimsases Naistelehe kolumnis, mis meestel viga on. Nimelt võib mees mitu tuhat maksva arvuti, mis muuseas mõeldud vaid mängimiseks, nimel loobuda nii sünnipäeva-, kui ka jõulukinkidest kas või kogu eluks...

«Kui mul arvuti oleks, ei tahaks ma enam mitte kunagi mitte midagi,» lubas Malluka mees, kahe lapse viks ja viisakas isa hiljuti. «Kui ma endale arvuti saan, saad sina ju palju rahulikumalt omi asju teha.»

Arvuti saabumise päeval oli külla oodatud ka Malluka abikaasa sõber, kes aitas usinalt pikisilmi oodatud arvutit lahti pakkida. Koos istuti uue arvuti taha, kus mängiti hilisööni ning ohootati ja vautati iga väikese tulukese peale.

Mallukas: Paratamatult tekkis mul tunne, et poisid jäävad ikka poisteks, aga tüdrukutest saavad kurjad ja kibestunud vanamutid, kes ei taipa elust rõõmu tunda. Mis häda on nüüd täiskasvanud mehel mänge mängida? Kes siis lastega tegeleb?

Hiljem hakkasin mõtlema: miks see arvuti mind nii väga häirib? Las inimene mängib siis, kui ta seda nii väga tahab. Kes olen mina kritiseerimaks arvuti taga istumist? Ega blogimine ka just palju targem tegevus ole...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles