Väga paha lugu! Demi Lovato miljonimaja ähvardab kuristikku vajumine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato ei uskunud, et tähistab enda 21. sünnipäeva, kuna just siis olid tema probleemid kõige hirmsamad. Lovato sattus esimest korda ravile 2010. aastal, kui tal diagnoositi bipolaarne meeleoluhäire ja buliimia. «Ma ei läinud ravile, mõeldes, et okei, ma olen nüüd eeskuju... Mõnikord ei meeldinud mulle üldse, et mu õlul selline vastutus oli, kuid nüüd on sellest saanud osa minu elust. See paneb mind enda eest vastutama,» sõnas ta.
Demi Lovato ei uskunud, et tähistab enda 21. sünnipäeva, kuna just siis olid tema probleemid kõige hirmsamad. Lovato sattus esimest korda ravile 2010. aastal, kui tal diagnoositi bipolaarne meeleoluhäire ja buliimia. «Ma ei läinud ravile, mõeldes, et okei, ma olen nüüd eeskuju... Mõnikord ei meeldinud mulle üldse, et mu õlul selline vastutus oli, kuid nüüd on sellest saanud osa minu elust. See paneb mind enda eest vastutama,» sõnas ta. Foto: SCANPIX

Lauljatar Demi Lovato sai äsja teada, mis on Hollywood Hillsi kaunitel mäenõlvadel elamise hind.

Demi kodu sai esmaspäeva õhtul ametliku hoiatuse, kuna temast ülevalpool asuv maja sai tormi tõttu kahjustada ja tema sissesõiduteele vajus muda, kirjutab TMZ. On oht, et mäekülg libiseb alla ja otse Demi maja pihta.

Demi maja asub Laurel Canyonis üsna lähedal sellele kodule, mis kuu alguses kaose tekitas, kui osa selle vundamendist mäest alla libises.

Demi ostis maja 8,3 miljoni dollari eest mullu septembris ja ta pole sinna veel sisse kolida jõudnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles