Värvikas Grammy nominent Kehlani avaldas oma paljastava debüütalbumi «Sweetsexysavage»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VÄRVIKAS GRAMMY NOMINENT KEHLANI
VÄRVIKAS GRAMMY NOMINENT KEHLANI Foto: Promopilt

Kehlani kehastab oma täispika debüütalbumi nime: SWEETSEXYSAVAGE. Grammy nominendist paljukiidetud R&B pop laululind puhub elu kolme sõnas sisse, mis tähistavad enese aktualiseerimise hetke.

«Oma kahel esimesel mixtape´il rääkisin palju haiget saamisest, sest olin halvas suhtes ja olin naiivne,» tunnistab ta.

«Palju läks halvasti ja ma läksin eluga edasi. Tahtsin sellel albumil kõike korraga väljendada.  SWEETSEXYSAVAGE saabus minuni Hawaii rannal. Sain aru, et just sellised naised ongi. Me võime haiget teha. Me võime ka ise haiget saada. Võime olla karmid ja leebed. Me vôime olla pöörased ja ka kaastundlikud.»

Tuuritamise kogemus on môjutanud teda SWEETSEXYSAVAGE loomisel.

Enesekindlust ja karismat kiirgav Kehlani tutvustas albumit lugudega “CRZY” ja “Advice,”mis said kokku üle 30 miljoni Spotify striimi vaid mõne kuuga. 90-ndatest inpireeritud ülbe “Distraction” kogus üle 3,2 miljoni YouTube´i vaatamise 3 päevaga! Aastat 2017 alustas ta singli “Undercover” avaldamisega. Laul muutub ümisevast akustilisest kitarrist üheks Kehlani môjuvamaks looks: “They don’t wanna see it happen, but we say fuck it.”.

SWEETSEXYSAVAGE´il jagab Kehlani siiralt end, oma tundeid ja tõde.

«Ma ei tahtnud teha albumit kogetud tumedatest aegadest,»selgitab Kehlani. «Otsustasin selle jätta selja taha. Lugesin ühte Lao Tzu tsitaati, mis  mind väga inspireeris: «Kui sa oled masenduses, siis sa elad minevikus. Kui sa oled murelik, siis elad tulevikus. Kui oled rahul, siis elad olevikus.» Võtan ühe päeva korraga. Kui inimesed kuulavad plaati SWEETSEXYSAVAGE, siis soovin, et nad tantsiksid, lõbutseksid ja naudiksid seda.»

KEHLANI TIPPHETKED:

- Kehlani avaldab oma  KAUAOODATUD DEBÜÜTALBUMI “SWEETSEXYSAVAGE” 27. jaanuaril! Tema viimati avaldatud lood on LÖÖNUD LAINEID veebis: laulu “DO U DIRTY” pidas  PAPERMAG “INDEPENDENCE ANTHEM FOR BAD & BRAZENLY HONEST BITCHES” ja COMPLEX nimetas laulu “ADVICE” Kehlani “MOST RAW & HONEST TRACK YET”

- Kehlani SEKSIKAS singel “DISTRACTION” on MÜÜNUD ÜLE 26 000 eksemplari, seda on striimitud ÜLE 11,9 MILJONI korra ja see oli  URBAN MAINSTREAM RADIO ENIMLISATUD LAUL eelmisel nädalal!

AMETLIK VIDEO kogus 3,2 MILJONIT VAATAMIST  esimese 3 PÄEVAGA ja praeguseks on YouTube´is vaadatud ÜLE 12,5 MILJONI KORRA!

- Kehlani KISKJALIK singel “CRZY” on MÜÜNUD ÜLE 96 000 eksemplari, seda on striimitud ÜLE 32 MILJONI  korra ja AMETLIK VIDEO  on kogunud  ÜLE 12 MILJONI VAATAMISE YouTube´is!!

- Kehlani tegi DEBÜÜDI BILLBOARD HOT 100 CHART edetabelis 15. augustil oma ESIMESE RIAA SERTIFITSEERITUD KULDSINGLIGA “GANGSTA”, mis ilmus filmi ´SUICIDE SQUAD´ SOUNDTRACKIL. Laul oli kohal 62!

VIDEO kogus ÜLE 1,2 MILJONI VAATAMISE esimese 24 TUNNI jooksul ja tänaseks on vaatamisi ÜLE 74 MILJONI!

- Suurbritannia ajakiri NME MAGAZINE nimetas 16. detsembril Kehlani üheks KEDA JÄLGIDA AASTAL 2017!

- 3. jaanuaril nimetas Baebel Music Kehlani üheks 5st R&B JA HIP-HOP ARTISTIST, KEDA JÄLGIDA AASTAL 2017!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles