Courteney Cox: ma vihkan Botoxit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Courteney Cox
Courteney Cox Foto: WENN

Näitlejatar Courteney Cox lubas pärast ebaõnnestunud Botoxi-eksperimenti kortse kaotava aine kasutamisest igaveseks loobuda.


Endine komöödiasarja «Sõbrad» staar tunnistas hiljutises intervjuus, et andis Botoxi kasutamise kiusatusele järgi, kuid loobus selle edasisest tarvitamisest, sest vastasel juhul kaotaks ta oma näitlejavõime, vahendab WENN.

«Botox? Ma arvan, et see on fantastiline ja samas jube. Ma mõtlen seda, et on välja mõeldud asi, mille tulemusena ei näe sa vihane välja. Aga seda ei tohi heldelt kasutada,» ütles 44-aastane Cox.

«Ma käisin ükskord arsti juures ja ta ütles: «Oh, las ma süstin seda siia, siia, ja siia.» Ja ma tundsin ennast kohutavalt. Ma olen näitleja. Kui inimesed hakkavad oma otsaesistega jändama ja silmalauge operatsiooniga tõstma, on see veider. Ma olen küll Botoxit proovinud, aga ma jälestan seda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles