Jana Kase käsi on täis kummalisi punaseid kraapse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Jana Kask laupäeval «Eesti laulu» konkursil – neiu vasak käsi on tihedalt täis punaseid kraapse.
Lauljatar Jana Kask laupäeval «Eesti laulu» konkursil – neiu vasak käsi on tihedalt täis punaseid kraapse. Foto: Meelis Tomson/Õhtuleht

Õhtulehe fotograaf Meelis Tomson märkas «Eesti laulu» finaalis Jana Kase käel kummalisi punaseid kraapse. Samasuguseid punaseid jutte oli Jana käsivarrel märgatud juba varemgi - 12. veebruaril toimunud eelvoorus. On spekuleeritud, et tegu võib olla lõikumisjälgedega. «Ma ei taha sellest rääkida. Mul juhtus õnnetus,» andis Jana toona vaid lühikese vastuse.

Nüüd väidab Jana, et libastus Tallinna vanalinnas kõndides. Näitsik seletab, et tal olid jaki käised üles keeratud ning seepärast saigi käsi libastudes viga.

Peale uudise ilmumist võttis Jana sõna ka oma blogis:  «Olgu siis kõigile teadmiseks, et ma libisesin tänaval ja kuna mul oli sel hetkel seljas vaid õhuke jakk ja sellel ka käised üles keeratud, siis läkski nii, et kukkusin jääl pisikese kruusa tõttu käe katki.»

Vaata pilti! Kas Sina usud Jana juttu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles