Isegi efektne stilist Jana Hallas pole suutnud vältida moefopaasid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Fashion Week 23.10.2016 Elu24 fotoseina külalised. Jana Hallas koos pojaga
Tallinn Fashion Week 23.10.2016 Elu24 fotoseina külalised. Jana Hallas koos pojaga Foto: Erlend Štaub

Disainisaate "Kapist välja" teise hooaja kuues saade läks külla tuntud stilistile, laulusõnade autorile ja praegu lasterõivaid loovale Jana Hallasele. Alati efektse välimusega silma paistnud naine meenutas oma lapsepõlve ja  nooruspõlve, kust ei puudunud ka moefopaad.

Stilist Jana Hallas Buduaari turul koos Star FMi hommikuprogrammi juhi Allan Roosilehega
Stilist Jana Hallas Buduaari turul koos Star FMi hommikuprogrammi juhi Allan Roosilehega Foto: Viktor Burkivski

"Ma olin pioneerilaagris 11-aastaselt ja siis ühel tüdrukul oli kaelas selline täring – tavaline mängutäring. Valge, mustade täppidega, nahkpaela otsas," meenutab Jana Hallas.

"See oli kohutavalt lahe minu arust. Tollal ei olnud mitte midagi saada, ma ei leidnud kuskilt sellist täringut, ma tahtsin hirmsasti endale, siis ma leidsin oranži. Siis ma lõpuks sain ja ma kandsin seda. Vot selline asi on meeles."

"Ja ema kuskilt välismaalt tõi mulle jämeda triibuga velvetpüksid, siis mul oli roheline velvetpintsak ja siis lasin õmmelda klapiga velvetpüksid. Siis ma alustasin teadlikku rõhu panekut oma välimusele ja stiilile."

Tallinn Fashion Week 2016 - lava taga ja lava ees. Jana Hallas koos pojaga
Tallinn Fashion Week 2016 - lava taga ja lava ees. Jana Hallas koos pojaga Foto: Erlend Štaub

Moeteadlikel on meeles Jana eelkõige kui 60-ndate stiili kandja.

Seda kinnitab ka naine ise. "Ma tunnen end selles stiilis kuidagi hästi omas elemendis," Kui hakati seda Brigitte Bardot' juttu rääkima, siis ma hakkasin ise mõtlema ja vaatama. Ma leidsin, et ma olen sarnane ja stiil kohutavalt meeldib mulle, see sobib mulle tegelikult."

Eksmiss ja endine klubi Privé üks vedajatest Helen Mahmastol ja stilist Jana Hallas
Eksmiss ja endine klubi Privé üks vedajatest Helen Mahmastol ja stilist Jana Hallas Foto: Toomas Volkmann

Maitseka naise stiilivalikute hulgas leidus kunagi ka fopaasid, mis teda nüüd muigama panevad.

"Ma mäletan - diskokostüüm oli näiteks. Läikiv hõbedane kangas, suured reväärid, ilma käisteta topp ja lühikesed püksid, platvormkingad,"muigab naine.

Aga, kui Janalt uurida, kuidas stiilne välja näha, siis annab ta lihtsa soovituse: "Ma kunagi stilistina ei suru peale oma maitset – minu meelest on hästi vale peale suruda. Kui inimene ise kahtleb ja kõhkleb ja tunneb ennast pahasti, siis ta ongi naeruväärne. Ta peab ennast hästi tundma.

Või mida sina arvad...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles