Edukas tänavatantsija teenib raha Maxima jõuluabilisena

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edukas tänavatantsija  Edgar Rahhimov teenib raha Maxima jõuluabilisena
Edukas tänavatantsija Edgar Rahhimov teenib raha Maxima jõuluabilisena Foto: Maxima Eesti

“Tee tööd ja luba endale siis ise, mida hing ihaldab. Mina töötan Maximas abilisena selleks, et maksta ise oma tantsulaagrite eest ning saada ka töökogemust, mille najal on hilisemas elus palju lihtsam edasi minna,” ütleb 16-aastane Tartu Annelinna gümnaasiumi õpilane Edgar Rahhimov, kes on ametis Maxima jõuluabilisena.

Foto: Maxima Eesti

Maxima kutsub kiirel jõuluajal hakkajaid koolinoori appi abilisteks, kes saavad nii võimaluse omandada oma esimene töökogemus ja teenida endale veidi taskuraha.

Üks sellistest vahvatest jõuluabilistest on Tartu noormees Edgar, kes töötab Kalda tn Maximas. “Olin samas Maximas tööl ka suvel ja minul see töö konti ei murra – seega olen nüüd alates suvest käinud koolikõrvalt Maximas abiks, kui vaja. Miks ma seda teen – eks ikka selleks, et ei peaks vanemate käest oma isiklikeks huvideks ja hobideks raha küsima – palju parem on teada, et olen ise suuteline teenima ja maksma selle eest, mida vajan,” selgitab Edgar.

Edgar meenutab oma esimest tõsist töökogemust Maximas vaid hea sõnaga.

“Mina olen end häälestanud sellele, et kui on  vaja tuleb teha ja kui on vaja tuleb hakkama saada ja kui ise ei oska on alati olemas abivalmis kolleegid, kes saavad sind õpetada,” nendib Edgar.

Samas tõdeb noormees, et kui kaupade laadimise ja riiulitesse paigutamisega tal probleeme pole olnud, oli tal alguses veidi raske harjuda sellega, et tööl käimine on kohustus, mida tuleb vastutustundlikult täita.

“Varajane  hommikune ärkamine oli alguses veidi raske, kuigi jah ka koolis käies peab ju vara tõusma, aga tööl käimine on midagi muud – sa lihtsalt pead olema tööl õigeks ajaks ja kõik, aga õnneks harjusin ma sellega üsna ruttu ära ja nüüd on see muutunud juba normaalseks igapäevaelu osaks,” kõneleb Edgar.

Jõuluabilise palga eest Soome tantsulaagrisse  

Nii nagu ka suvel Maximast saadud palgaraha kasutas Edgar tantsulaagris osalemiseks, nii on plaanis tal ka jõuluabilisena teenitud sissetulek oma hobisse investeerida – juba jaanuaris ootab teda tänavatantsuvõistlus Helsinkis.

“Ma armastan tantsimist  väga ja tulevikus on mul kindel plaan tantsualal karjääri teha. Oma unistuste täitumise nimel olen valmis õppimise kõrvalt  töötama ja pingutama.  Siini on mul hinded korras olnud – mina usun, et kõike jõuab teha, kui vaid oskad oma aega hoolikalt planeerida – seega saan hakkama nii 3-4 korda nädalas tantsutrennis käimisega, töötamisega ja õppimisega,”räägib  Edagar.

Kõigile noortele, kes otsivad ka võimalust omale taskuraha teenida soovitab Edgar kindlasti mõelda Maxima peale.

“Siin lendavad tööpäevad kiiresti ja sa ei märkagi, kui juba vahetus on läbi. Lisaks veel toredad kolleegid ning mis peamine – sa tunned, et suudad ise oma elu eest vastutada ja midagi korda saata,” lisab Edgar.

Kõigilt huvilistelt, kes soovivad Maximasse tulla jõuluabiliseks, on oodatud e-kiri aadressile personal@maxima.ee täpsustusega, millisesse kauplusesse ja millisel ajal soovitakse appi tulla. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles