Mida küsis president Ilves võrkpallur Meresaarelt?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallur Argo Meresaar abikaasaga
Võrkpallur Argo Meresaar abikaasaga Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Vabariigi 93. aastapäevale pühendatud president Toomas Hendrik Ilvese ja proua Evelin Ilvese eilsele vastuvõtule Rahvsuaooperis Estonia oli teiste seas kutsutud ka võrkpallur Argo Meresaar.

Kas teate, mida president Ilves esmakordselt pidulikule sündmusele kutse teeninud Meresaarelt küsis?

«Presidendi vastuvõtule pidi tulema koondise kapten Kert Toobal, aga tal oli Poolas samal ajal mäng ja mina olin niiöelda asendusliige,» ütles Meresaar portaalile volley.ee. «Mida president küsis? Eks ikka seda, kui pikk ma olen. Kaitseminister Jaak Aaviksoo mahtus vaevalt kaadrisse, aga tema on minust kümmekond sentimeetrit lühem. Kogu tseremoonia oli Haapsalu õnnetuse tagajärjel tõsisem, järjekorras ootamine kulges siiski heas meeleolus. Minuga lähestikku ootasid oma korda Eri Klas ja Ivo Linna, vanad vastuvõtul käijad, nendega oli lõbus. Kohale kutsuti meid kella viiest alates, koju jõudsime kümne paiku. Ilus kogemus.»

Eesti rahvusmeeskonna ja Tallinna Selveri peatreener Avo Keel: «Kannatust tuli varuda järjekorras ootamisele presidendi kätlemiseks. Seisime umbes poolteist tundi. Mulle oli see teine kord vastuvõtul käia, kaks aastat tagasi kutsuti ka. Nii et üllatusi polnud oodata. Preemia saamise peale on mõned sõbrad ja tuttavad teatanud, et võiks peo teha, aga selle raha eest pole mõtet ühte pidu teha – jätkuvat kahe jaoks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles