Madonna: Donald Trumpi võit on nagu surm (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: SCANPIX

Popikuninganna Madonna jaoks on Donald Trumpi presidendiks saamine nagu igapäevane surm.

Laulja oli vabariiklaste kandidaadi võidust täiesti šokeeritud ja ta ei suuda sellega siiani leppida, kirjutas Billboard.

«Mul oli tunne, nagu keegi oleks ära surnud. See on kombinatsioon südamevalust ja reetmisest, kui keegi väga oluline inimene sinu juurest ära läheb. Samuti nagu surm,» seletas Madonna. «Ma tunnen end selliselt igal hommikul. Ärkan ja mõtlen, et oeh, Donald Trump on tõesti president ja see polnudki halb uni.»

Madonna ei mõista, miks nii paljud naised Trumpi poolt hääletasid, eriti arvestades, milliseid kohatuid asju Trump naiste kohta öelnud on.

«Naised oleks nagu meid reetnud. See protsent, kui palju naisi Trumpi poolt hääletas, oli pööraselt kõrge. Naised vihkavad naisi. Ma arvan, et selles ongi asi. Naiste loomuses on mitte toetada teisi naisi ja see on väga kurb,» arvas Madonna, miks Hillary Clinton presidendiks ei saanud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles