Vanem mees tegi 12-aastasele tüdrukule netis seksiettepaneku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

12-aastase Sandra ema Siiri sai šoki, kui avastas, et tema tütrele on siginenud kuuekümnendates eluaastates internetisõber, kes muu hulgas tegi lapsele ettepaneku salaja kohtuda ja seksida.

Ema tähelepanu köitis tütrele kuu aja eest tekkinud netisõber sellega, et kasutas erinevalt lapse eakaaslastest palju võõr- ja vanamoelisi sõnu, kirjutab Õhtuleht. Enne kohtumis- ja seksiettepanekuid oli kuuekümnendates aastates mees kiitnud piiga nunnut välimust ja silmi, samuti teinud ettepaneku pruudiks-peigmeheks hakata ja tundnud huvi ka selle vastu, millist pesu tüdruk kannab.

Kuigi ema on internetiohtudest teadlik, uskus ta seni, et tema laps on kange tüdruk ega lase endale liiga teha, ent nüüd leiab ta, et taolised meelitused on teismelisele, kes ihkab suhtlusportaalis vaid tunnustust, soodne eeltöö ahistamiseks, ning laps ei pruugi ühel hetkel enam aru saada, mis on temaga toimunud.

Vanematel õnnestus seekord lugu lahendada, tehes tütrele pisarate ja ähvardustega selgeks, mida taoline tutvust tähendab, kuigi esialgu oli laps vanemate arupärimise suhtes tõrges olnud, nimetades meest oma sõbraks.

Politsei soovitusi lapsevanemale, kuidas oma järeltulijat ohtude eest kaitsta, leiab politsei kodulehelt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles