Justin Bieber andis andunud fännile vastu vahtimist! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
09.11.2016., Zagreb, Croatia - Justin Bieber concert at Arena Zagreb as a part of Purpose tour.
Photo: Borna Filic/PIXSELL
09.11.2016., Zagreb, Croatia - Justin Bieber concert at Arena Zagreb as a part of Purpose tour. Photo: Borna Filic/PIXSELL Foto: SCANPIX

Justin Bieber, kellel oli teisipäeval Barcelonas kontsert, lõi ühte oma fännidest rusikaga näkku!

Videosalvestiselt on näha, kuidas fännid autoga saabuvat Bieberit ootavad ning laulja neist langetatud aknaga masinas mööduda püüab. Üks fännidest oli oma iidolit nähes aga niivõrd erutunud, et hakkas autole järele jooksma. Lootuses Bieberit puudutada, toppis fänn oma käe autoaknast sisse. See ajas aga keevalise muusiku endast nii välja, et andunud noormees saigi oma iidolit sõnaotseses mõttes tunda! Rusikas tabas fänni alumist näopiirkonda, mille tagajärjel noore fänni huul saadud löögist veritsema hakkas.

Justin on üha tihedamini hakanud nii meedias kui kontserditel oma fänne korrale kutsuma öeldes, et nad peaksid maha rahunema kuna tema puhul on tegemist ainult inimesega.

Bieberi ja fänni vahel juhtunud intsidenti näed videost!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles