Kopli Vintaaž avab oma kauaoodatud põneva poe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopli Vintaaž avab oma kauaoodatud põneva poe
Kopli Vintaaž avab oma kauaoodatud põneva poe Foto: Aiki Võti, Dmitri Gerasimov ja Kairit Krass

Kopli restoran Kopli ja Pelgulinna ristumiskohas on üks äge koht. Seal süüakse, tehakse teatrit, peetakse kirbukaid ja nüüdsest ka šopatakse kas või iga päev. 

Foto: Aiki Võti, Dmitri Gerasimov ja Kairit Krass

Aadressil Kopli 25 avatakse novembri lõpus uus komisjoni pood, mis kaasab ka juba seal resideeriva Kopli Restorani. Detsembris lisandub Kopli restorani ruumidesse ka baar Sveta. Ja kevadel avatakse loomulikult väliterass.

Foto: AFP / Scanpix

Kogu Kopli Saali, mis saab asuma ca 400 ruutmeetril, idee on ühendada endas olemasolev restoran ning lisandväärtust anda riidepoe, terrassi, ürituste ja toidukinoga. Sellest saab omanäoline väike Kopli.  

Foto: AFP / Scanpix

Komisjoni poe sihtturuks on klient, kelle jaoks on oluline riiete ja aksessuaaride materjal, eklektika ja kellel on soov massist eristuda ning välja paista. Kõik tooted, mis poodi müüki tulevad, on läbinud range eelvaliku, et klientideni jõuaks vaid parim valik vintage’st kuni retro ja eklektikani.

Toodete hinnavahemik on ühest eurost kuni saja euroni, keskmine toote hind jääb vahemikku 8-20 eurot.

Kuna omanikud on suured Kopli austajad, siis soovivad nad elustada piirkonda ja pakkuda kohalikule inimesele kohta lõõgastumiseks ja murda arusaama senisest, pisut kriminaalsest, Koplist.

Kopli Vintaaž asub Kopli Restoraniga samades ruumides aadressil Kopli 25, Tallinn. Uuest nädalast on Kopli Vintaaž avatud esmaspäevast, kellaaegadel T - L 11.00 kuni 19.00 ja P - E 11.00 – 18.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles