Ken Saan pani lapsele nimeks Lumi Lulu

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Saan
Ken Saan Foto: Andres Teiss

Skandaalsest tele-ja filmimehest, Ken Saanist (35) ja tema modellist armsamast, Arlin Puustist  (25) said õnnelikud tütre vanemad juba paar nädalat tagasi. Nüüd sai maimuke endale ka nime - Lumi Lulu. 

Ken, miks just taoline nimi?

Ta on talvelaps ja Lumi sobib suurepäraselt ning Lulu nimes on veidike aasiapärast eksootikat.

Kas nime leidmine oli teie jaoks keeruline protsess?

Tegelikult väga keeruline. Mõtlesime ikka jupp aega. Kas teadsite, et kui lapsevanemad kuu aja jooksul lapsele ise nime ei pane, teeb seda tädi perekonnaseisuametst? Kohutav! Kujutage ette, istub mingi naisterahvas laua taga ja lihtsalt paneb su lapsele nime ära, nuta või naera...

Kas lapse nime registreerimne käis valutult?

Õnneks sattus meile mõistlik tädi. Olen kuulnud tegelikult hirmsaid lugusid eriliste nimede registreerimisest. Olin selleks korralikult end ette valmistanud. Olin valmis kurja nimetädi näksama. Aga kõik sujus valutult, tõesti. Tore tädi palus nime lihtsalt paberile kirjutada ja oligi kõik. Kogu protseduur käis väga kiirelt.

Kumma idee oli Lumi Lulu?

Kõik tuli ikka koostöös naisega. Eelduseks oli, et nimel võiks tähendus olla ja mina mõtlesin suts ka seda nime graafilist poolt. U täht lapse nimes on väga ilus. Suu läheb prunti, kui seda öelda ja lapsel kel selline täht nimes, no sellise lapsega ei saa nii kergelt ka kurjustada... 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles