Grete Lõbu õhkas Ott Leplandi suurepärase keha üle: muskel on ikka hoogsalt kasvanud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Lõbu ja Ott Lepland Ringvaates
Grete Lõbu ja Ott Lepland Ringvaates Foto: ERR

Saatejuht Grete Lõbu pildus tänases «Ringvaates» komplimente laulja Ott Leplandile, kes on tänu aktiivsele treeningule kadestamisväärse füüsilise vormi saavutanud.

«Ott, sa näed erakorselt hea välja!» teatas Grete Otile, kes käis saates oma uut akustilist plaati tutvustamas. «Jaa, sa oled endaga kõvasti midagi teinud. Sa oled kõvasti hakanud sporti tegema!»

Ott kinnitas, et ta on juba pool aastat kõvasti trennis käinud ja lisaks loobunud alkoholist.

«Alkoholitarbimise ma täiesti lõpetasin enda jaoks. Ikka täitsa nulli,» ütles Ott. «Mõtlesin, et minimaalselt aasta tõmban nulli alkoholi tarbimise. Mitte, et mul oleks enne olnud mingisugust probleemi.»

Ott oli juba varem tahtnud spordiga rohkem tegeleda. 

«Kõik lähedased tuttavad ja sõbrad võtsid ka sellise spordijoone. Mõtlesin, et ega ma saa ju kehvem olla. Mis siin salata, enesetunne on märksa parem. Enese regulaarne liigutamine mõjub organismile väga positiivselt,» märkis Ott.

Grete tunnistas, et ta vaatas Otist paari kuu vanuseid pilte ja võrdles tänasega. «Mulle tundus, et no muskel on siit ikka hoogsalt kasvanud! Selle üle on ikka hea meel endal ka?» küsis Grete naeru kihistades.

«No see on paratamatus ju. Kui ikka trenniga tegeleda, oleks imelik, kui ei toimuks mingit progressi,» naeris Ott.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles