Foto! Demi Lovato tegi oma värske suhte avalikuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato ei uskunud, et tähistab enda 21. sünnipäeva, kuna just siis olid tema probleemid kõige hirmsamad. Lovato sattus esimest korda ravile 2010. aastal, kui tal diagnoositi bipolaarne meeleoluhäire ja buliimia. «Ma ei läinud ravile, mõeldes, et okei, ma olen nüüd eeskuju... Mõnikord ei meeldinud mulle üldse, et mu õlul selline vastutus oli, kuid nüüd on sellest saanud osa minu elust. See paneb mind enda eest vastutama,» sõnas ta.
Demi Lovato ei uskunud, et tähistab enda 21. sünnipäeva, kuna just siis olid tema probleemid kõige hirmsamad. Lovato sattus esimest korda ravile 2010. aastal, kui tal diagnoositi bipolaarne meeleoluhäire ja buliimia. «Ma ei läinud ravile, mõeldes, et okei, ma olen nüüd eeskuju... Mõnikord ei meeldinud mulle üldse, et mu õlul selline vastutus oli, kuid nüüd on sellest saanud osa minu elust. See paneb mind enda eest vastutama,» sõnas ta. Foto: SCANPIX

Lauljatar Demi Lovato elus on uus armastus.

Demi on viimased nädalad lähedaselt suhelnud UFC võitleja Luke Rockholdiga ning nüüd kinnitas lauljatar seda sotsiaalmeedias.

Paar käis laupäeval UFC 205 vaatamas ning alguses postitas mustvalge pildi Luke, mida hiljem jagas ka Demi.

«Eilsest õhtust rääkides...» kirjutas Demi pildi juurde selgeltmõistetava vihje.

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles