Kohus lükkas tagasi David Beckhami hagi kõmulehe vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: SCANPIX

Maailma kuulsaim jalgpallur David Beckham sattus mullu sügisel seksiskandaali, kui kõmuleht «In Touch» avaldas artikli, kus üks prostituudina leiba teeniv naine rääkis ühistest seksiseiklustest jalgpalluriga.

Becks, nagu tunnevad Beckhami miljonid jalgpallisõbrad, eitas kohe alguses kogu lugu ja pöördus auhaavamise asjus väljaande vastu kohtusse.

Äsja selgus aga, et Los Angelese kohus mõistis kostja ehk kõmulehe Becksi esitatud hagis õigeks, põhjendusega, et kõmuleht ei avaldanud kõnealust materjali pahatahtlikel eesmärkidel, kirjutab Music-News.com.

Kohus leiab, et Beckham on avaliku elu tegelane, kellest võib sõnavabaduse tingimustes avaldada materjale, mis pakuvad avalikkusele huvi.

Becksi advokaadid teatasid, et nii nad seda ei jäta ja kaebavad kindlasti asja edasi. Becks on teatanud, et tahab kõmulehelt «In Touch» auhaavamise eest 25 miljonit dollarit valuraha.

Becksil on olemas tunnistajad, kes tõendavad, et jalgpallur viibis artiklis viidatud aegadel hoopis kuskil mujal. Mõne episoodi ajal oli Becksil aga ametlik mäng, mistõttu ta ilmselt tõesti ei saanud veeta aega prostituut Irma Niciga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles