Panseksuaalne Miley Cyrus avameelitseb: ma ei mõistnud aastaid oma sugu ja seksuaalsust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: SCANPIX

Miley Cyrus selgitas, et enne seksuaalse identiteedi leidmist valitses temas suur segadus.

Lauljatar, kes käib juba pikemat aega näitleja Liam Hemsworthiga, peab end panseksuaalseks ja tal on varem olnud suhteid naistega, kirjutab Variety.

«Ma ei mõistnud terve elu omaenda sugu ja seksuaalsust,» tunnistas Miley. Lauljataril hakkasid enda seksuaalse orientatsiooni kohta küsimused tekkima juba kooliajal - umbes siis, kui ta mängis ülipopulaarses sarjas «Hannah Montana».

«Mu silmad hakkasid avanema viiendas või kuuendas klassis. Mu elu esimene suhe oli tšikiga,» seletas ta. «Mulle on alati olnud vastumeelt sõna «biseksuaal», sest isegi see paneb mind mingisse kasti. Ma ei mõtle kunagi sellele, kas inimene on mees- või naissoost.»

Miley külastas viimaks LGBTQ keskust Los Angeleses ja tundis pärast seda, et võib enda orientatsioonile nime anda.

«Ma kohtusin ühe inimesega, kes ei pidanud end meheks ega naiseks. Ta oligi mõlemat: kaunis, seksikas, tugev, kuid haavatav ja naiselik, kuid mehelik. Ma suhestusin temaga paremini kui ühegi teise inimesega elu jooksul,» meenutas Miley.

Miley Cyrus / Scanpix
Miley Cyrus / Scanpix Foto: SCANPIX

Panseksuaalid on need, kes võivad armuda nii meestesse, naistesse, transseksuaalidesse ja ka nendesse, kes ei identifitseeri end ei meeste ega naistena. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles