Kuula Facebooki vestlusest alguse saanud uut singlit!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Maria Volmer ja Hans Kristjan Aljas aka GoodWave avaldasid ühistööna valminud loo "Võim Olla Hea"
Lauljatar Maria Volmer ja Hans Kristjan Aljas aka GoodWave avaldasid ühistööna valminud loo "Võim Olla Hea" Foto: Promopilt

Lauljatar Maria Volmer ja Hans Kristjan Aljas aka GoodWave avaldasid ühistööna valminud loo "Võim Olla Hea".

"Välismaiselt otsekohene, kuid põhjamaiselt müstiline teos, mis toob jahedasse aega soojust ja intiimsust," kirjeldab laulu Hans Kristjan, kes on Londonis tegutsev eesti produtsent ja muusikakirjutaja. 

“Lugu sai alguse Facebooki vestlusest kui kirjutasin Hansule ideest koos muusikat teha. Hans reklaamis enda tegemisi Muusikute Infovahetuse lehel. Kuulasin tema erinevaid projekte, tema mitmekülgsus üllatas mind ja uskusin kohe, et meie koostööst võiks asja saada,“ räägib loo sünnist selle esitaja Maria Volmer. "Lookirjutamise teekond oli väga põnev ja vaatamata pikale vahemaale saime ideed üsna kiirelt ühisele lainele.“

„Juhtus ka seda, et Maria pidi keset ööd vokaale salvestama!“ lisab Hans Kristjan. Muusikud kui tuntud ööinimesed tulevad headele ideedele ikka siis, kui kogu muu maailm magab. „Hans kirjutas mulle, jah, kell kaks öösel, et soovib kiirelt teatud vokaaliosi. Eestis oli kell siis juba neli... Tulin ise hiliselt esinemiselt ja olin veel ärkvel. Teadsin, et järgmisel päeval on tegemisi nii palju, et lindistada ei jõua, ning laulsin soovitud osad sisse,“ kirjeldab öiseid lindistamisi Maria.

Maria Volmer on Tallinnast pärit lauljatar, kelle eelmine videosingel „Suvi saab tulla“ kõlas läbi suve erinevates raadiojaamades ja videot sai näha nii Kanal2 Reporteri TOP10's kui ka Eesti Top 7 saates.

Hans Kristjan Aljas on varasemalt koostööd teinud superstaarisaatest tuntud laulja Janek Valgepeaga, kellega koos anti välja singel „See öö on kuum“. Praegu seob Hansu muusikalisi tegemisi kõige rohkem koostöö Sloveenia lauljatari Ina Shai'ga.

Kuula lugu!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles