Julia Robertsi kodu Hawaiil: 10 miljonit hinnas alla, aga maksab ikka 19,5 miljonit!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cannes`i filmifestival 12. mai punane vaip - filmide «Rester Vertical», «L’Ultima Spiaggia», «Money Monster» ja «Howards end» pidulikud galad. Teiste seas olid kohal Julia Roberts, George Clooney ja Jodie Foster.
Cannes`i filmifestival 12. mai punane vaip - filmide «Rester Vertical», «L’Ultima Spiaggia», «Money Monster» ja «Howards end» pidulikud galad. Teiste seas olid kohal Julia Roberts, George Clooney ja Jodie Foster. Foto: Erlend Štaub

Haara võimalusest kinni! Julia Roberts on lõpuks otsustanud oma Hawaii kodu müügihinda veidi alla lasta.

Kui alles hiljuti pidi Robertsi puidust maja eest välja käima 30 miljonit dollarit, siis nüüd on saabunud sinu võimalus - maja uus hind on kõigest 19,5 miljonit dollarit! Kellel selle peale nina krimpsu läks, siis tasub mõelda, et allahindlus on siiski helde - lausa 10 miljonit dollarit!

Olgu, majal on ka ajalooline väärtus. Ehitati see 1915. aastal toonasele suhkruroo istanduse juhile Hans Peter Fayé'le. Samuti tuleb majaga kaasa suur aed, pääs mererannale ning väike külalistemaja.

Kui me ei suutnud sind veenda maja ostama, siis on olemas ka odavam võimalus Oscari võitjast Julia Robertsi linade vahele pugemiseks. Maja on võimalik 1500 dollari eest ööpäevaks üürida ning pisikest külalistemaja lausa 350 dollari eest ööpäevas.

Kes ees, see mees!

Vaata pilte Julia Hawaii residentsist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles