Peogalerii: Klubi Teater lavadel möllasid taas Bacardi Wonderland tegelaskujud!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 

Möödunud nädalavahetusel maabusid Eesti meelelahutuslikuimas ööklubis Klubi Teater taas imepärased Bacardi Wonderland tegelaskujud! 

Koos nendega muutus Klubi Teater hetkega uskumatuks Bacardi Wonderlandis,mis pakatas värskusest, imedest & lõpututest Bacardi ojadest, mis voolasid läbi kogu öö, viies külastajad meelierutavate show'dega tõelisele seiklusele!

Foto: Klubi Teater

Bacardi Wonderland - See oli ebamaine öö, kus kokku said muinasjutuline maailm, kaunid tegelaskujud, kes hoidsid pidutsejad kütkestatuna läbi kogu öö ning parim rumm - Bacardi, mille lõputult jooksvad ojad muutsid kõigi meeled erksaks, show sürreaalsemaks ning meeleolu ülevaks, nii et meeleolukas pidu kestis varaste hommikutundideni!

Foto: Klubi Teater

Kaunid Bacardi neiud tantsisid sel ööl parima muusika saatel laval koos Klubi Teater tantsijatega enneolematut silmailu pakkudes, kui ka klubikülastajatega tantsuplatsil!

Vaata meeleolukat galeriid peost! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles