Kus oli kuulus ihukaitsja, kui Kim Kardashiani rünnati?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian ja ihukaitsja Pascal Duvier
Kim Kardashian ja ihukaitsja Pascal Duvier Foto: Vida Press

Ööl vastu esmaspäeva juveeliröövi ohvriks sattunud Kim Kardashiani ihukaitsja viibis väidetavalt sel ajal tema õdedega, kui nood Pariisis pidutsesid.

Allikas rääkis ajakirjale People, et selles polnud midagi tavapäratut, et Kimi ihukaitsja Pascal Duvier tema õdesid Kourtney Kardashiani ja Kendall Jennerit valvas. 

«See oli täiesti normaalne, et Pascal saadeti Kourtneyt või mõnda teist pereliiget kaitsma, kui Kim «turvaliselt» koju oli jõudnud,» ütles perekonnale lähedane allikas. «Ta turvab kogu perekonda, mitte ainult Kimi.»

Duvier jäi piltidele Kendalli ja Kourtneyga, kui nad koos Hailey Baldwiniga ööklubist lahkusid. Samal ajal viibis Kim hotellis, kus ta venna Rob Kardashiani ja tolle pruudi Blac Chynaga videovestluse pidas. Vaid mõned minutid hiljem, umbes kella poole kolme ajal, tungisid tema tuppa politseinikeks riietatud röövlid. Mehed sidusid Kimi kinni ja lukustasid ta vannituppa. Röövlid viisid ära kümne miljoni dollari väärtuses juveele.

Pärast kurjategijate lahkumist õnnestus Kimil vabaks saada ja ta kutsus abi. 

Kourtney Kardashian ja ihukaitsja Pascal Duvier / Scanpix
Kourtney Kardashian ja ihukaitsja Pascal Duvier / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles