Roald Johannson tõi teleekraanile Eesti internetikuulsused!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Roaldi nädal: Uue aja staarid»
«Roaldi nädal: Uue aja staarid» Foto: Kanal2

Eile algas Kanal2 ekraanil taaskord Roald Johannsoni värvikate reportaažide saatesari «Roaldi nädal». Roaldi avasaate staarid olid Eesti «interneti-sensatsiooid».

Kevadest mõnusa hoo sisse saanud «Roaldi nädal» jätkab sügisel veelgi entusiastlikumalt tuues ekraanile kirju valiku lugusid Eesti inimestest ja paikadest. Värve kokku hoidmata kajastatakse nii põnevaid kurioosumeid kui ka tavaliste inimeste muret, rõõmu, ängi ja ekstaasi.

Hooaja avasaateks oli Roald Johannson välja otsinud Eesti inimesed, keda võib kirjeldada kui kohalikke interneti-sensatsioone. Nende elu on avalikult kõikidele nähtav ja mitte ainult, neil on tuhandeid fänne, kes ootavad uut pildiklõpsu või videopostitust.

Uue aja meediastaaridega kohtudes üritas saatejuht selgitada välja selle nähtuse fenomeni, aga pani endalegi kõrva taha mitu kasulikku nõuannet. Kas veebis kuulsaks saamiseks peab üldse midagi oskama või piisab sellest, et oled sina ise?

«Roaldi nädal» on Kanal 2 ekraanil reedeti kell 20:30, kohe pärast «Kuldvillakut».

Saadet saad järelvaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles