Hurley hakkab ökotoitu müüma

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liz Hurley
Liz Hurley Foto: AP / Scanpix
Briti näitlejanna Elizabeth Hurley teatas, et annab välja omanimelise madala rasvasisaldusega ökotoiduainete sarja.

Mõtte toiduainete väljatöötamiseks sai staar rinnavähi ennetamiseks mõeldud toitumissoovitusi lugedes ning avastades, et tavapoodidest on haiguse vältimiseks sobivaid toidukaupu raske leida, vahendab Wenn.

«Arendan välja tootesarja,» rääkis Hurley. «Selle põhimõtteks saab, et tooted on tervislikud, kuna nad on ökoloogiliselt puhtad, ning samuti on mu kinnisideeks see, et naised leiaksid alternatiivseid madala rasvasisaldusega tooteid.»

«Me teame nüüd, et paljud naiste tervisehädad saavad alguse toitumisest,» jätkas näitlejanna. «Pikka aega on räägitud, et rinnavähiasjatundjate arvates peaksid naised sööma võimalikult väikese rasvasisaldusega toitu, kuna see on seotud sellega, mismoodi keha östrogeeni säilitab.»

Hurley, kelle vanaema suri rinnavähki, on asutanud ka heategevusfondi Breast Cancer Research Foundation, mis rahastab haigusele pühendatud uuringuid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles