Lapsevanemad, hoidke oma jõmpsikatel silm peal! Turvakaamera salvestis näitab, kuidas 5-aastane poiss naabri kassi piinamas käis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass Sky.
Kass Sky. Foto: Mercury Press/Caters News Agency

Turvakaamera salvestise pealt on näha, kuidas 5-aastane jõmpsikas käis oma naabri kassi piinamas.

Poiss, kelle T-särki ehtis kiri «Here comes trouble», lennutas kassi vastu põõsast ning lõi kaitsetut looma jalgade ning rusikaga. Kokku kestis piinamine kaheksa minutit.

Ühel hetkel kuulis kassi omanik oma loomakese kräunumist ning läks vaatama, milles asi võib olla. Siis nägigi ta väikest naabripoissi minema jooksmas.

Kaamera salvestistel nähtu šokeeris teda ning nii otsustaski kassiomnik Neil Fisher jõhkralt käitunud poisi vanematega rääkima minna. Lapse ema ei soovinud aga naabri juttu lõpuni kuulata ning lõi mehe nina all ukse kinni.

Videosalvestist 5-aastasest kassipiinajast näed siit.

Neil'i hirmutab enim see, et tavaliselt algabki kõik loomapiinamisest. Mida vanemaks, seda julmemaks sellised lapsed muutuvad. On vaid aja küsimus kuni taoline jõmpsikas mõnele oma kaaslasele käed külge paneb.

Nii et lapsevanemad, jälgige oma lapsi kriitilise pilguga! Teinekord teate neist vähem kui näiteks teie naabrid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles