Alati julge Madonna Instagramis: kumb Donald Trumpi poeg on suurem t*ssu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna arrives at the 57th annual Grammy Awards in Los Angeles, California February 8, 2015.   REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)   (GRAMMYS-ARRIVALS)
Madonna arrives at the 57th annual Grammy Awards in Los Angeles, California February 8, 2015. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (GRAMMYS-ARRIVALS) Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Madonna on laulja, kes ei karda sõna võtta erinevatel ühiskondlikel teemadel, ka poliitikas.

Nende valimiste ajal ei olnud Madonna veel senini sõna võtnud, kuid nüüd lajatas ta Donald Trumpile täie rauaga näitas oma poolehoidu Hillary Clintonile.

"Kui suur t*ssu pead sa olema, et tappa sportlikul eesmärgil selline suursugune loom? Seda küsi Donald Trump Jr.'lt ja ta vennalt Ericult," pealkirjastas Madonna oma Instagrami kontol kurikuulsa pildi Donald Trumpi poegadest hoidmas surnud leopardi. "Veel üks põhjus miks valida Hillary Clinton," lisas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles