Tähelepanu naised! Need kingad lisavad su jalgadele visuaalselt sentimeetreid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maisie Williamsi kingad.
Maisie Williamsi kingad. Foto: Admedia, Inc/Byron Purvis/AdMedia/Sipa USA

Kõikidel galadel, filmifestivalidel ja lugematul hulgal punase vaiba üritustel on viimasel ajal hakanud naiste jalgu ehtima üks teatud tüüpi kontsaking.

Tegemist on strappy sandal'iga, eestikeeli ehk rihmik kontsakingaga.

Jalgu paljastav kingake on väga sensuaalne, sest ei kata naise jalga kinni. Üldiselt on kingal rihm vaid varvaste peal ning pahkluu ümber.

Rosie Huntington-Whitely / Scanpix
Rosie Huntington-Whitely / Scanpix Foto: SCANPIX

Kuulsused armastavad juba mõnda aega antud kingaga prominentseid üritusi väisata. Eriti populaarseks on osutunud kinga metalsetes toonides versioonid.

Kinga võlu seisnebki selles, et rihmad on peenikesed ning jätavad kaugelt vaadates mulje nagu neid seal ei olekski. See lisab visuaalses mõttes naisele pikkust juures.

Pixie Lott / Scanpix
Pixie Lott / Scanpix Foto: SCANPIX

Korpulentsematel ja väga pisikestel naistel siiski ei soovitata ankle starps'e kanda. Ülemine, pahkluu ümber olev, rihmake teeb sellistele kehatüüpidele karuteene ning lõikab jala justkui lühemaks. Kaunilt mõjuvad aga kingad, mille ülemine rihm jääb pahkluust veidi alla poole.

Loe lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles